fbpx

Termeni de utilizare

 

Prezenții Termeni de utilizare au fost actualizați ultima dată la 20 aprilie 2021.

Oferim oricui, oriunde posibilitatea de a crea și distribui cursuri educaționale și de a se înscrie la aceste cursuri educaționale pentru a învăța. Considerăm că modelul nostru de piață este cea mai bună metodă de a oferi conținut educațional valoros utilizatorilor noștri. Avem nevoie de reguli pentru a păstra platforma și serviciile noastre sigure pentru dumneavoastră, noi și comunitatea noastră de cursanți și profesori. Prezenții Termeni se aplică tuturor activităților dumneavoastră pe site-ul web Studiaz, aplicațiile mobile Studiaz, aplicațiile noastre, API-urile noastre și alte servicii conexe.

Dacă publicați un curs pe platforma Studiaz, trebuie să vă dați, de asemenea, acordul privind Termenii pentru profesori. Oferim, de asemenea, detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale cursanților și profesorilor noștri în Politica noastră de confidențialitate. În cazul în care utilizați Studiaz ca parte a programului de învățare și dezvoltare al angajatorului Studiaz pentru Companii, puteți consulta Declarația de confidențialitate Studiaz pentru Companii.

Dacă locuiți în Statele Unite sau Canada, prin acordul dumneavoastră cu prezenții Termeni, vă declarați de acord să soluționați litigiile cu Studiaz prin arbitraj obligatoriu (cu excepții foarte limitate, nu în instanță) și renunțați la anumite drepturi de a participa la acțiuni colective, așa cum este detaliat în secțiunea Soluționarea litigiilor.

 

1. Conturile

 

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților desfășurate pe platforma noastră. Păstrați-vă parola la loc sigur, deoarece sunteți responsabil de orice activitate asociată contului dumneavoastră. În cazul în care suspectați că o altă persoană vă folosește contul, informați-ne contactând Echipa noastră de asistență. Pentru a utiliza Studiaz, trebuie să fi împlinit vârsta de consimțământ pentru servicii online în țara dumneavoastră.

Aveți nevoie de un cont pentru majoritatea activităților desfășurate pe platforma noastră, inclusiv pentru cumpărarea și înscrierea la un curs sau trimiterea unui curs spre publicare. Atunci când vă configurați contul și pe durata folosirii acestuia, trebuie să oferiți și să continuați să oferiți informații exacte și complete, inclusiv o adresă de e-mail validă. Aveți responsabilitate deplină pentru contul dumneavoastră și tot ce se întâmplă în acesta, inclusiv pentru orice prejudiciu sau daune (cauzate nouă sau altor persoane) provocate de o persoană care vă utilizează contul fără permisiunea dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că trebuie să fiți atent cu parola dumneavoastră. Nu trebuie să vă transferați contul altei persoane sau să utilizați contul altei persoane. În cazul în care ne contactați pentru a solicita acces la un cont, nu vă vom acorda un astfel de acces decât dacă ne puteți oferi informațiile de care avem nevoie pentru a dovedi că sunteți proprietarul acelui cont. În cazul decesului unui utilizator, contul respectivului utilizator va fi închis.

Nu vă puteți dezvălui datele de conectare la cont unei alte persoane. Sunteți responsabil de ceea ce se întâmplă cu contul dumneavoastră, iar Studiaz nu va interveni în litigii între cursanți sau profesori care și-au dezvăluit datele de conectare la cont. Trebuie să ne înștiințați imediat ce aflați că este posibil ca o altă persoană să vă folosească contul fără permisiunea dumneavoastră (sau dacă suspectați orice altă încălcare a securității) contactând Echipa noastră de asistență. Este posibil să vă solicităm anumite informații pentru a verifica dacă sunteți într-adevăr proprietarul contului.

Cursanții și profesorii trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani pentru a crea un cont Studiaz și a utiliza Serviciile. Dacă nu aveți 18 ani, dar ați împlinit vârsta necesară pentru consimțământul de a utiliza servicii online în țara dumneavoastră (de exemplu, 13 ani în S.U.A. sau 16 ani în Irlanda), nu puteți să creați un cont, dar vă încurajăm să cereți unui părinte sau tutore să deschidă un cont și să vă ajute să vă înscrieți la cursuri adecvate pentru dumneavoastră. Dacă nu ați împlinit vârsta de consimțământ pentru utilizarea serviciilor online, nu puteți crea un cont Studiaz. Dacă descoperim că ați creat un cont care încalcă aceste reguli, vă vom închide contul. Conform Termenilor pentru profesori, este posibil să vi se solicite verificarea identității înainte de a fi autorizat să trimiteți un curs spre publicare pe Studiaz.

Puteți să vă închideți contul oricând urmând pașii de aici. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru a vedea ce se întâmplă atunci când vă închideți contul.

 

2. Înscrierea la cursuri și accesul la ele

 

Atunci când vă înscrieți la un curs, primiți o licență din partea noastră pentru vizualizarea acestuia prin intermediul Serviciilor Studiaz și în niciun alt scop. Nu încercați să transferați sau să revindeți cursurile în niciun mod. Vă acordăm o licență cu acces pe viață, cu excepția cazurilor în care trebuie să dezactivăm cursul din motive legale sau legate de politici.

Conform Termenilor pentru profesori, atunci când profesorii publică un curs pe Studiaz, aceștia acordă Studiaz o licență de a oferi cursanților o licență pentru cursul respectiv. Acest lucru înseamnă că avem dreptul de a sublicenția cursul către cursanții care se înscriu la curs. În calitate de cursant, atunci când vă înscrieți la un curs, indiferent dacă este gratuit sau cu plată, obțineți de la Studiaz o licență de a vizualiza cursul prin intermediul platformei și Serviciilor Studiaz, iar Studiaz este furnizorul oficial de licență înregistrat. Cursurile vă sunt oferite sub licență și nu vândute. Această licență nu vă dă niciun drept de a revinde cursul în niciun mod (inclusiv prin dezvăluirea informațiilor contului unui cumpărător sau descărcarea ilegală a cursului și distribuirea acestuia pe site-uri de torrente).

În termeni juridici și mai compleți, Studiaz vă acordă dumneavoastră (în calitate de cursant) o licență limitată, neexclusivă, netransferabilă pentru accesarea și vizualizarea cursurilor și a conținutului asociat pentru care ați plătit toate taxele necesare, exclusiv în scopuri personale, necomerciale, educaționale, prin intermediul Serviciilor, în conformitate cu prezenții Termeni și orice condiții sau restricții asociate cu un anumit curs sau caracteristică a Serviciilor noastre. Orice alte utilizări sunt interzise în mod expres. Nu aveți dreptul de a reproduce, redistribui, transmite, cesiona, vinde, difuza, închiria, partaja, împrumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrări derivate, sublicenția sau transfera ori utiliza în orice alt mod niciun curs, cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită pentru acestea, printr-un acord scris semnat de un reprezentant autorizat al Studiaz. Aceasta se aplică și pentru orice conținut pe care îl puteți accesa prin intermediul oricăreia dintre API-urile noastre.

În general, oferim o licență cu acces pe viață cursanților noștri atunci când se înscriu la un curs. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a revoca orice licență pentru accesarea și utilizarea cursurilor în orice moment, în cazul în care decidem sau suntem obligați să dezactivăm accesul la un curs din motive legale sau legate de politici, de exemplu, dacă un curs la care v-ați înscris face obiectul unei reclamații privind drepturile de autor sau dacă am stabilit că are un conținut care încalcă Îndrumările noastre privind încrederea și siguranța. Accesul pe viață nu este aplicabil și caracteristicilor și serviciilor suplimentare asociate unui curs. De exemplu, subtitrările traduse ale cursurilor pot fi dezactivate de către profesori în orice moment, iar profesorii pot decide în orice moment să nu mai acorde asistență pentru predare sau servicii de întrebări și răspunsuri în legătură cu un curs. Pentru claritate, accesul pe viață este acordat pentru conținutul cursului, dar nu pentru trainer.

Profesorii nu pot acorda cursanților licențe pentru cursurile acestora în mod direct și o astfel de licență directă va fi nulă și va încălca prezenții Termeni.

 

3. Plățile, creditele și rambursările

 

Atunci când efectuați o plată, sunteți de acord să utilizați o metodă de plată validă. Dacă nu sunteți mulțumit de curs, Studiaz oferă în termen de 15 de zile rambursare sau credit pentru majoritatea achizițiilor de cursuri.

3.1 Prețuri

Prețurile cursurilor de pe Studiaz sunt determinate pe baza Termenilor pentru profesori și a Politicii de promoții. În anumite cazuri, este posibil ca prețul unui curs oferit pe site-ul web Studiaz să nu fie exact același cu prețul oferit în aplicațiile noastre mobile sau TV, din cauza sistemelor de stabilire a prețurilor ale furnizorilor de platforme mobile și a politicilor acestora cu privire la implementarea reducerilor și promoțiilor.

Derulăm în mod regulat promoții și reduceri pentru cursurile noastre, iar anumite cursuri sunt disponibile la prețuri reduse doar o perioadă fixă de timp. Prețul aplicabil unui curs va fi prețul de la momentul finalizării achiziției cursului (la transmiterea comenzii). Orice preț oferit pentru un anumit curs poate fi, de asemenea, diferit atunci când sunteți conectat la contul dumneavoastră față de prețul disponibil pentru utilizatorii care nu sunt înregistrați sau conectați, deoarece unele dintre promoțiile noastre sunt disponibile doar pentru utilizatorii noi.

Dacă nu sunteți conectat la contul dumneavoastră, valuta afișată pe care o vedeți se bazează pe locația dumneavoastră din momentul creării contului. Dacă nu sunteți conectat la contul dumneavoastră, valuta prețului se bazează pe țara în care vă aflați. Nu permitem utilizatorilor să vadă prețurile în alte valute.

Dacă sunteți cursant aflat într-o țară în care se aplică taxă de utilizare și impozit pe vânzări, impozit pe mărfuri și servicii sau taxă pe valoarea adăugată pentru vânzările către consumatori, avem răspunderea de a colecta și remite aceste taxe sau impozite autorităților fiscale corespunzătoare. În funcție de locația dumneavoastră, este posibil ca prețul pe care îl vedeți să includă astfel de taxe sau impozite sau ca acestea să fie adăugate la finalizarea achiziției.

3.2 Plăți

Sunteți de acord să plătiți taxele cursurilor pe care le achiziționați și ne autorizați să retragem sumele aferente acestor taxe de pe cardul dumneavoastră de debit sau de credit sau să procesăm alte metode de plată (cum ar fi Boleto, SEPA, debit direct sau portofel mobil) pentru aceste taxe. Studiaz colaborează cu parteneri terți de procesare a plăților pentru a vă oferi cele mai convenabile metode de plată din țara dumneavoastră și a vă păstra informațiile de plată în siguranță. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe detalii.

Atunci când efectuați o achiziție, sunteți de acord să nu utilizați o metodă de plată nevalidă sau neautorizată. Dacă metoda dumneavoastră de plata nu funcționează și totuși primiți acces la cursul la care v-ați înscris, sunteți de acord să ne plătiți taxele corespunzătoare în termen de treizeci (15) de zile de la primirea notificării din partea noastră. Ne rezervăm dreptul să dezactivăm accesul la orice curs pentru care nu am primit plata corespunzătoare.

3.3 Rambursări și credite de rambursare

În cazul în care cursul pe care l-ați achiziționat nu este ceea ce vă așteptați, puteți solicita, în termen de 15 de zile de la cumpărarea cursului, ca Studiaz să aplice o rambursare pentru contul dumneavoastră. Vom aplica rambursarea sub formă de credit de rambursare sau rambursare prin metoda dumneavoastră de plată inițială, în funcție de preferința dumneavoastră, în funcție de posibilitățile partenerilor noștri de procesare a plăților, platforma de pe care ați achiziționat cursul (site web, aplicație mobilă sau TV) sau de alți factori. Nu vă va fi datorată o rambursare dacă o solicitați după expirarea perioadei de garanție de 15 de zile. Cu toate acestea, dacă un curs pe care l-ați achiziționat anterior este dezactivat din motive legale sau legate de politici, aveți dreptul la o rambursare și după această perioadă de 15 de zile. Studiaz își rezervă totodată dreptul de a rambursa cursanții după perioada de 15 de zile în caz de fraudă suspectată sau confirmată privind contul.

Pentru a solicita o rambursare, urmați pașii de aici. Așa cum este detaliat în Termenii pentru profesori, profesorii sunt de acord că cursanții au dreptul să primească aceste rambursări.

Dacă decidem să emitem credite de rambursare pentru contul dumneavoastră, acestea vor fi folosite automat la următoarea dumneavoastră achiziție de cursuri pe site-ul nostru web, însă nu pot fi utilizate pentru achiziții în aplicațiile noastre mobile sau TV. Creditele de rambursare pot expira dacă nu sunt folosite în perioada specificată și nu pot fi echivalate în bani decât dacă legea aplicabilă impune aceasta.

La latitudinea noastră, dacă suntem de părere că abuzați de politica noastră de rambursare, cum ar fi dacă ați consumat o porțiune semnificativă dintr-un curs pentru care doriți rambursarea sau dacă ați primit anterior o rambursare pentru curs, ne rezervăm dreptul de a vă refuza rambursarea, de a vă interzice contul și/sau de a vă restricționa orice utilizare viitoare a Serviciilor. Dacă vă interzicem contul sau vă dezactivăm accesul la un curs ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a prezenților Termeni sau a Îndrumărilor noastre privind încrederea și siguranța, nu veți fi eligibil să primiți o rambursare.

3.4 Coduri cadou și promoționale

Studiaz și partenerii săi pot să ofere coduri cadou sau promoționale cursanților. Anumite coduri pot fi utilizate pentru credite cadou sau promoționale aplicate contului dumneavoastră Studiaz, care pot fi utilizate apoi pentru a achiziționa cursuri eligibile pe platforma noastră, în conformitate cu termenii incluși cu aceste coduri. Alte coduri pot fi folosite direct pentru anumite cursuri. Creditele cadou sau promoționale nu pot fi folosite pentru achiziții în aplicațiile noastre mobile sau TV.

Studiaz și partenerii săi pot să ofere coduri cadou sau promoționale cursanților. Anumite coduri pot fi utilizate pentru credite cadou sau promoționale aplicate contului dumneavoastră Studiaz, care pot fi utilizate apoi pentru a achiziționa cursuri eligibile pe platforma noastră, în conformitate cu termenii incluși cu aceste coduri. Alte coduri pot fi folosite direct pentru anumite cursuri. Creditele cadou sau promoționale nu pot fi folosite pentru achiziții în aplicațiile noastre mobile sau TV.

4. Regulile legate de conținut și comportament

Puteți utiliza Studiaz doar în scopuri legale. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru întregul conținut pe care îl postați pe platforma noastră. Trebuie să vă asigurați că review-urile, întrebările, postările, cursurile și alt conținut pe care îl încărcați sunt în conformitate cu Îndrumările noastre privind încrederea și siguranța și legea și respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane. Vă putem interzice contul pentru abateri repetate sau majore. Dacă sunteți de părere că cineva vă încalcă drepturile de autor pe platforma noastră, informați-ne.

Nu puteți accesa sau utiliza Serviciile și nu puteți crea un cont în scopuri ilegale. Utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor și comportamentul dumneavoastră pe platforma noastră trebuie să respecte legile sau reglementările locale sau naționale aplicabile în țara dumneavoastră, dumneavoastră vă revine întreaga responsabilitate pentru cunoașterea și respectarea unor astfel de legi și reglementări care vă sunt aplicabile.

Nu puteți accesa Serviciile noastre dacă sunteți dintr-un teritoriu unde companiile S.U.A. au interdicție de a derula afaceri (cum ar fi Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan sau Siria) sau dacă ați fost desemnat Cetățean special desemnat, Persoană respinsă sau Entitate respinsă de către guvernul S.U.A. În plus, sunteți de acord să nu încărcați niciun conținut și nicio tehnologie (inclusiv informații privind criptarea) al căror export este controlat special în baza Reglementărilor S.U.A. privind administrarea exporturilor sau a altor reglementări aplicabile.

Dacă sunteți cursant, Serviciile vă permit să adresați întrebări profesorilor cursurilor la care sunteți înscris și să postați review-uri ale cursurilor. Pentru anumite cursuri, trainerul poate să vă invite să trimiteți conținut, cum ar fi „teme” sau teste. Nu postați sau trimiteți materiale care nu vă aparțin.

 

Dacă suntem notificați că aveți un curs sau conținut care încalcă legea sau drepturile celorlalți (de exemplu, este stabilit faptul că acestea încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau dreptul la imagine al altor persoane sau se referă la activități ilegale), dacă descoperim că aveți un conținut sau comportament care încalcă Îndrumările noastre privind încrederea și siguranța sau dacă suntem de părere că aveți un conținut sau comportament ilegal, neadecvat sau inacceptabil (de exemplu, dacă vă asumați identitatea unei alte persoane), vă putem elimina conținutul de pe platforma noastră. Studiaz respectă legile privind drepturile de autor. Consultați Politica noastră privind proprietatea intelectuală pentru mai multe detalii.

Studiaz va aplica prezenții Termeni și Îndrumările privind încrederea și siguranța la latitudinea sa. Putem să vă revocăm sau suspendăm permisiunea de a utiliza platforma și Serviciile noastre sau să vă interzicem contul în orice moment, cu sau fără înștiințare, din orice motiv sau fără motiv, pentru orice încălcare a prezenților Termeni, dacă nu plătiți orice taxe atunci când sunt datorate, la solicitarea agențiilor de aplicare a legii sau guvernamentale, din cauza unor perioade extinse de inactivitate, din cauza unor probleme tehnice neașteptate sau dacă suspectăm că sunteți implicat în activități frauduloase sau ilegale sau din orice alt motiv, la latitudinea noastră. Cu ocazia oricărei astfel de încetări, vă putem șterge contul și conținutul și vă putem împiedica accesul viitor la platforme, precum și utilizarea Serviciilor noastre. Conținutul dumneavoastră poate să fie disponibil în continuare pe platforme chiar dacă contul dumneavoastră a fost închis sau suspendat. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dumneavoastră sau orice terț pentru închiderea contului dumneavoastră, eliminarea conținutului dumneavoastră sau blocarea accesului dumneavoastră la platformele și serviciile noastre.

În cazul în care unul dintre profesorii noștri a publicat un curs care vă încalcă drepturile de autor sau privind mărcile comerciale, vă rugăm să ne informați. Conform Termenilor pentru profesori, profesorii noștri au obligația de a respecta prevederile legale și drepturile de proprietate intelectuală ale celorlalți. Pentru mai multe detalii despre cum să ne trimiteți o reclamație de încălcare a drepturilor de autor sau a mărcilor comerciale, consultați Politica noastră privind proprietatea intelectuală.

 

5. Drepturile Studiaz față de conținutul postat de dumneavoastră

 

Dumneavoastră păstrați dreptul de proprietate asupra conținutului pe care îl postați pe platforma noastră, inclusiv asupra cursurilor dumneavoastră. Noi avem permisiunea de a partaja conținutul dumneavoastră cu oricine, pe orice suport, inclusiv de a-l promova prin publicitate pe alte site-uri web.

Conținutul pe care îl postați în calitate de cursant sau trainer (inclusiv cursurile) rămâne al dumneavoastră. Postând cursuri și alt conținut, permiteți Studiaz să le reutilizeze și să le partajeze, dar fără ca dumneavoastră să pierdeți drepturile de proprietate pe care le puteți avea asupra conținutului dumneavoastră. Dacă sunteți trainer, asigurați-vă că înțelegeți termenii de licențiere a cursurilor care sunt detaliați în Termenii pentru profesori.

Când postați conținut, comentarii, întrebări sau review-uri și când ne trimiteți idei și sugestii pentru caracteristici noi sau îmbunătățiri, autorizați Studiaz să utilizeze și să partajeze acest conținut cu oricine, să îl distribuie și să îl promoveze pe orice platformă și pe orice suport și să îl modifice sau editeze după cum consideră necesar.

În limbaj juridic, prin transmiterea sau postarea de conținut pe platforme sau prin intermediul acestora, ne acordați o licență mondială, neexclusivă, scutită de redevențe (cu dreptul de sublicențiere) pentru a utiliza, copia, reproduce, prelucra, adapta, modifica, publica, transmite, afișa și distribui conținutul dumneavoastră (inclusiv numele și imaginea dumneavoastră) pe orice suport și prin orice metodă de distribuție (existente în prezent sau dezvoltate ulterior). Aceasta include punerea conținutului dumneavoastră la dispoziția altor companii, organizații sau persoane fizice care încheie parteneriate cu Studiaz pentru sindicalizarea, difuzarea, distribuția sau publicarea conținutului pe alte suporturi, precum și folosirea conținutului dumneavoastră în scopuri de marketing. Renunțați, de asemenea, la orice drepturi de confidențialitate, publicitate sau alte drepturi de natură similară aplicabile tuturor acestor utilizări, în măsura permisă de legea aplicabilă. Declarați și garantați că aveți toate drepturile, puterea și autoritatea necesare pentru a ne autoriza să utilizăm orice conținut pe care îl trimiteți. De asemenea, sunteți de acord cu toate aceste utilizări ale conținutului dumneavoastră fără nicio compensație plătită către dumneavoastră.

 

6. Utilizarea Studiaz pe propriul dumneavoastră risc

 

Oricine poate utiliza Studiaz pentru a crea și publica cursuri, iar noi le permitem profesorilor și cursanților să interacționeze în cadrul predării și învățării. La fel ca în cazul altor platforme pe care oamenii pot posta conținut și interacționa, este posibil să apară unele probleme și utilizați Studiaz pe propriul dumneavoastră risc.

Modelul nostru de platformă presupune că nu revizuim sau edităm cursurile pentru probleme de natură juridică și nu suntem în măsură să stabilim legalitatea conținutului cursurilor. Nu exercităm niciun fel de control editorial asupra cursurilor care sunt disponibile pe platformă și, drept urmare, nu garantăm în niciun mod certitudinea, validitatea, exactitatea sau veridicitatea cursurilor. Dacă vă înscrieți la un curs, vă bazați pe informațiile furnizate de trainer pe propriul dumneavoastră risc.

Prin utilizarea Serviciilor, este posibil să fiți expus la conținut pe care îl considerați jignitor, indecent sau inacceptabil. Studiaz nu are nicio responsabilitate de a vă limita accesul la astfel de conținut și nu răspunde de faptul că ați accesat sau v-ați înscris la un curs, în măsura permisă de legea aplicabilă. Aceasta se aplică, de asemenea, oricăror cursuri care au ca temă sănătatea, starea de bine și exercițiile fizice. Recunoașteți riscurile și pericolele intrinseci ale naturii solicitante ale acestor tipuri de cursuri și, prin înscrierea la astfel de cursuri, alegeți să vă asumați aceste riscuri voluntar, inclusiv riscurile de îmbolnăvire, vătămare corporală, dizabilitate sau deces. Vă asumați deplina responsabilitate pentru alegerile pe care le faceți înainte, în timpul și după înscrierea la un curs.

Atunci când interacționați direct cu un cursant sau un trainer, trebuie să fiți atent la tipul de informații personale pe care le împărtășiți. Deși restricționăm tipurile de informații pe care profesorii le pot solicita cursanților, nu controlăm modul în care cursanții și profesorii folosesc informațiile pe care le obțin de la alți utilizatori pe platformă. Pentru siguranța proprie, nu vă dezvăluiți adresa de e-mail sau alte informații personale despre dumneavoastră.

Nu angajăm trainerii și nu suntem responsabili sau răspunzători pentru nicio interacțiune care are loc între profesori și cursanți. Nu suntem responsabili pentru litigiile, reclamațiile, prejudiciile, vătămările sau daunele de orice tip care pot apărea în urma sau în legătură cu comportamentul profesorilor sau al cursanților.

Atunci când utilizați Serviciile noastre, veți găsi linkuri către alte site-uri web pe care nu le deținem și nu le controlăm. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau orice alt aspect al acestor site-uri terțe, inclusiv colectarea de către acestea a informațiilor despre dumneavoastră. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale acestora.

 

7. Drepturile Studiaz

 

Noi deținem platforma și Serviciile Studiaz, inclusiv site-ul web, aplicațiile și serviciile curente și viitoare, precum și lucruri precum sigle, API, cod și conținutul creat de angajații noștri. Nu puteți să le modificați în mod neautorizat sau să le utilizați fără permisiune.

Toate drepturile, titlurile și avantajele privind platforma și Serviciile Studiaz, inclusiv site-ul nostru web, aplicațiile curente sau viitoare, API-urile, datele de baze și conținutul transmis sau furnizat de angajații sau partenerii noștri prin intermediul Serviciilor noastre (excluzând conținutul furnizat de profesori și cursanți) sunt și vor rămâne în proprietatea exclusivă a Studiaz și licențiatorilor acesteia. Platformele și serviciile noastre sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale și alte prevederi legale, atât din Statele Unite, cât și din alte țări. Nu aveți dreptul în baza niciunui temei să utilizați denumirea Studiaz sau oricare dintre mărcile, siglele, numele de domeniu și alte elemente distinctive de brand Studiaz. Orice feedback, comentarii sau sugestii pe care le puteți furniza cu privire la Studiaz sau Servicii sunt complet voluntare și vom avea libertatea de a utiliza astfel de feedback, comentarii sau sugestii după cum considerăm și fără nicio obligație față de dumneavoastră.

În timpul accesării platformei și Serviciilor Studiaz vă sunt interzise următoarele:

accesarea, modificarea în mod neautorizat sau utilizarea zonelor care nu sunt publice ale platformei (inclusiv stocarea de conținut), a sistemelor computerizate Studiaz sau a sistemelor de livrare tehnică ale furnizorilor de servicii Studiaz.

dezactivarea, interferarea sau încercarea de sustragere de la oricare din caracteristicile platformelor legate de securitate sau încercarea, scanarea sau testarea vulnerabilității oricăruia dintre sistemele noastre.

copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, ingineria inversă, asamblarea inversă sau încercarea prin alte metode de a descoperi orice cod sursă sau conținut al platformei sau Serviciilor Studiaz.

accesarea sau căutarea sau încercarea de accesare sau căutare pe platforma noastră prin orice metodă (automată sau altfel) în afară de cea oferită de funcțiile de căutare disponibile în prezent furnizate prin intermediul site-ului nostru web, aplicațiilor mobile sau API-urilor (și doar conform termenilor și condițiilor acelor API). Nu puteți improviza, utiliza niciun păianjen, niciun robot și niciun alt mijloc automat de niciun fel pentru a accesa Serviciile.

utilizarea Serviciilor în orice mod pentru a trimite informații modificate, înșelătoare sau de identificare cu sursă falsă (cum ar fi trimiterea de comunicări prin e-mail apărând în mod fals drept Studiaz); și interferarea cu sau perturbarea (ori încercarea să faceți acestea) accesului oricărui utilizator, al oricărei gazde sau rețele, inclusiv, fără limitare, trimiterea unui virus, supraîncărcarea, flooding-ul, trimiterea de spam sau bombardarea cu e-mailuri a platformelor sau serviciilor, sau în orice alt mod care interferează sau creează o povară exagerată asupra Serviciilor.

 

8. Termeni juridici

 

Prezenții Termeni se aseamănă oricărui alt contract și conțin termeni juridici plictisitori dar importanți, care ne protejează de numeroase aspecte care pot interveni, clarificând relația juridică dintre dumneavoastră și noi.

8.1 Acord obligatoriu

Sunteți de acord că, prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea Serviciilor noastre, vă exprimați acordul de a încheia un contract cu efecte juridice cu Studiaz. Dacă nu sunteți de acord cu prezenții Termeni, nu vă înregistrați, nu accesați și nu utilizați în alt mod niciunul dintre Serviciile noastre.

Dacă sunteți un trainer care acceptă prezenții Termeni și utilizează Serviciile noastre în numele unei companii, organizații, al unui guvern sau al unei alte entități juridice, declarați și garantați că sunteți autorizat pentru aceasta.

Prezenții Termeni (inclusiv orice acorduri și politici menționate în aceștia) constituie întregul acord între dumneavoastră și noi (care include, dacă sunteți trainer, Termenii pentru profesori și Politica de promoții).

În cazul în care se constată că orice parte a prezenților Termeni este nevalidă sau neaplicabilă conform legii aplicabile, atunci respectiva prevedere va fi considerată înlocuită de o prevedere validă și executorie care acoperă cât mai mult din intenția prevederii inițiale, iar restul prezenților Termeni va continua să rămână în vigoare.

Chiar dacă întârziem exercitarea drepturilor noastre sau nu exercităm un anumit drept, acest lucru nu înseamnă că renunțăm la drepturile noastre în baza prezenților Termeni și putem decide să le aplicăm în viitor. În cazul în care decidem să renunțăm la oricare din drepturile noastre într-un anumit caz, acest lucru nu înseamnă că renunțăm în mod general la drepturile noastre pe viitor.

Următoarele secțiuni vor rămâne valabile după expirarea sau încetarea prezenților Termeni: Secțiunile 2 (Înscrierea la cursuri și accesul pe viață), 5 (Drepturile Studiaz față de conținutul postat de dumneavoastră), 6 (Utilizarea Studiaz pe propriul dumneavoastră risc), 7 (Drepturile Studiaz), 8 (Termeni juridici diverși) și 9 (Soluționarea litigiilor).

8.2 Declinarea responsabilității

Este posibil ca platforma noastră să nu funcționeze într-un anumit moment, fie din motive de operațiuni de întreținere planificate sau dacă site-ul întâmpină probleme. Este posibil ca unul dintre profesorii noștri să declare lucruri care induc în eroare în cadrul cursului său. De asemenea, se poate întâmpla să întâmpinăm probleme de securitate. Acestea sunt doar exemple. dumneavoastră acceptați că nu veți recurge la niciun fel de acțiune împotriva noastră în niciunul din aceste tipuri de situații în care lucrurile nu se derulează cum ar trebui. În limbaj juridic mai complet, Serviciile și conținutul acestora sunt furnizate așa cum sunt și în funcție de disponibilitate („as is” și „as available”). Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu declarăm și nu garantăm caracterul adecvat, fiabilitatea, disponibilitatea, oportunitatea, securitatea, lipsa de erori sau exactitatea Serviciilor sau conținutului acestora și refuzăm în mod expres orice garanții sau condiții (exprese sau implicite), inclusiv garanții implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare. Noi (și afiliații, furnizorii, partenerii și agenții noștri) nu garantăm că veți obține rezultate specifice în urma utilizării Serviciilor. Utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor (inclusiv orice conținut) este în întregime pe propriul dumneavoastră risc. Unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicite, astfel că este posibil ca unele din excluderile de mai sus să nu se aplice pentru dumneavoastră.

Este posibil să decidem să încetăm oferirea anumitor caracteristici ale Serviciilor, în orice moment și din orice motiv. În nicio situație Studiaz sau afiliații, furnizorii, partenerii sau agenții acesteia nu vor fi considerați răspunzători pentru daunele generate de astfel de întreruperi sau lipsă de disponibilitate a unor astfel de caracteristici.

Nu suntem răspunzători pentru îndeplinirea cu întârziere sau neîndeplinirea oricăruia dintre Servicii ca urmare a unor evenimente în afara controlului nostru rezonabil, cum ar fi stare de război, ostilitate sau sabotaj; calamitate naturală; întrerupere a energiei electrice, a internetului sau a telecomunicațiilor sau restricții impuse de guvern.

8.3 Limitarea responsabilității

Există riscuri inerente utilizării Serviciilor noastre, de exemplu, dacă vă înscrieți la un curs de sănătate și stare de bine precum yoga și vă accidentați. Dumneavoastră acceptați pe deplin aceste riscuri și sunteți de acord că nu veți solicita reparații din partea noastră chiar dacă suferiți prejudicii sau daune în urma utilizării platformei și Serviciilor noastre. În limbaj juridic, mai complet, în măsura permisă de lege, noi (și companiile grupului, furnizorii, partenerii și reprezentanții noștri) nu vom fi răspunzători de niciun fel de daune indirecte, incidentale, punitive sau subsidiare (inclusiv pierderi de date, de venituri, de profit sau de oportunități de afaceri sau vătămare corporală sau deces), indiferent dacă sunt justificate prin contract, garanție, act ilicit, răspundere pentru produs sau altfel, și chiar dacă am fost avertizați cu privire la posibilitatea de daune în avans. Răspunderea noastră (și răspunderea fiecăreia dintre companiile grupului și fiecăruia dintre furnizorii, partenerii și reprezentanții noștri) față de dumneavoastră sau orice terți în orice situație este limitată la suma mai mare dintre o sută de dolari (100 $) sau suma pe care ne-ați plătit-o în cele douăsprezece (12) luni dinainte de producerea evenimentului care face obiectul solicitării dumneavoastră. Unele jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele subsidiare sau incidentale, astfel că este posibil ca unele dintre prevederile de mai sus să nu se aplice în cazul dumneavoastră.

8.4 Despăgubire

Dacă vă comportați într-un mod care atrage probleme juridice pentru noi, putem exercita dreptul la acțiune juridică împotriva dumneavoastră dumneavoastră sunteți de acord să compensați, apărați (dacă solicităm aceasta) și exonerați de răspundere Studiaz sau companiile grupului, precum și responsabilii acestora, administratori, furnizori, parteneri și agenți, în legătură cu orice reclamații, solicitări, prejudicii, daune sau cheltuieli (inclusiv onorarii rezonabile ale avocaților) ale terților, rezultate din (a) conținutul pe care îl postați sau transmiteți, (b) utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor (c) încălcarea de către dumneavoastră a prezenților Termeni sau (d) încălcarea de către dumneavoastră a oricăror drepturi ale unui terț. Obligația dumneavoastră de compensare va rămâne în vigoare după încetarea prezenților Termeni și a utilizării de către dumneavoastră a Serviciilor.

8.5 Legea aplicabilă și competență juridică

Când prezenții Termeni menționează „Studiaz”, se referă la entitatea Studiaz cu care încheiați un contract. Dacă sunteți cursant, entitatea cu care încheiați un contract și legea aplicabilă vor fi stabilite de regulă pe baza locației dumneavoastră.

Dacă sunteți cursant cu reședința în India, încheiați un contract cu Studiaz India LLP și prezenții Termeni se supun legilor Indiei, fără referire la opțiunea sau conflictele între principii juridice, și consimțiți cu privire la competența exclusivă a instanțelor din Delhi, India.

Dacă sunteți cursant cu reședința în altă regiune geografică decât India sau dacă ne accesați Serviciile ca trainer, încheiați un contract cu Studiaz, Inc. și prezenții termeni se supun legilor Statului California, S.U.A., fără referire la opțiunea sau conflictele între principii juridice. În cazurile în care secțiunea „Soluționarea litigiilor” de mai jos nu vi se aplică, consimțiți cu privire la competența exclusivă a instanțelor federale și de stat din San Francisco, California, S.U.A.

8.6 Acțiuni juridice și notificări

Nicio acțiune, indiferent de formă, apărută ca urmare sau în legătură cu prezentul Acord, nu poate fi intentată de niciuna dintre părți într-un termen mai mare de un (1) an de la producerea cauzei acțiunii, cu excepția situațiilor în care această limitare nu poate fi impusă de lege.

Orice notificare sau alte comunicări transmise în baza prezenților Termeni trebuie să fie în scris și dată prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau e-mail (de către noi la e-mailul asociat contului dumneavoastră sau de către dumneavoastră la office@studiaz.com).

8.7 Relația dintre noi

Dumneavoastră și noi suntem de acord că nu există nicio asociere în participațiune, parteneriat, relație de muncă, relație de contractant sau relație de agenție între noi.

8.8 Fără cesiune

Nu puteți cesiona sau transfera prezenții Termeni (sau drepturile și licențele acordate în baza acestora). De exemplu, dacă ați înregistrat un cont în calitate de angajat al unei companii, contul dumneavoastră nu poate fi transferat unui alt angajat. Noi putem cesiona prezenții Termeni (sau drepturile și licențele acordate în baza acestora) unei alte persoane juridice sau fizice fără restricții. Nicio prevedere a prezenților Termeni nu conferă niciun drept, beneficiu sau reparație niciunei terțe persoane juridice sau fizice. Sunteți de acord că contul dumneavoastră este netransferabil și că toate drepturile legate de contul dumneavoastră și celelalte drepturi în baza prezenților Termeni vor înceta odată cu decesul dumneavoastră.

 

9. Soluționarea litigiilor

 

În cazul unei dispute, Echipa noastră de asistență vă va ajuta cu plăcere pentru soluționarea problemei. Dacă nu ajungeți la niciun rezultat și locuiți în România, opțiunile dumneavoastră sunt de a vă adresa unei instanțe de cereri cu valoare redusă sau unui organism de arbitraj obligatoriu; nu puteți înainta o acțiune într-un alt tip de instanță sau participa la o acțiune colectivă împotriva noastră.

Secțiunea Soluționarea litigiilor se aplică doar dacă locuiți în România. Majoritatea litigiilor pot fi rezolvate amiabil, așa că înainte de a înainta o acțiune juridică oficială, vă rugăm să încercați mai întâi să contactați Echipa noastră de asistență.

 

10. Actualizarea prezenților Termeni

 

Putem actualiza periodic prezenții Termeni pentru a ne clarifica practicile sau pentru a reflecta practici noi sau diferite (cum ar fi atunci când adăugăm caracteristici noi), iar Studiaz își rezervă dreptul, la latitudinea sa, de a modifica și/sau de a aduce în orice moment modificări prezenților Termeni. Dacă efectuăm orice schimbare materială, vă vom înștiința folosind mijloace evidente, cum ar fi prin notificare prin e-mail, trimisă la adresa de e-mail specificată în contul dumneavoastră, sau prin postarea unui anunț prin intermediul Serviciilor noastre. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Continuarea utilizării de către dumneavoastră a Serviciilor noastre după efectuarea modificărilor va însemna acordul dumneavoastră față de aceste modificări. Orice Termeni revizuiți vor înlocui toți Termenii anteriori.

Termeni și condiții pentru traineri

 

Prezenții Termeni pentru traineri au fost actualizați ultima dată la data de 20 aprilie 2021.

Când vă înscrieți să deveniți trainer pe platforma Studiaz (site deținut și administrat de LEARN FOR LIFE SRL, CUI 36543792), sunteți de acord să respectați prezenții Termeni pentru traineri. Prezenții Termeni acoperă aspecte legate de platforma Studiaz relevante pentru traineri și sunt încorporați prin referință în Termenii de utilizare, termenii generali care guvernează utilizarea Serviciilor noastre.

În calitate de trainer, ca reprezentant autorizat al unei PFA (persoane fizice autorizate) sau al unei persoane juridice (societăți, asociații, fundații, micro interprinderi etc.) încheiați un contract direct cu Studiaz, prin acceptarea prezenților termeni și condiții.

 

1. Obligațiile trainerului

 

În calitate de trainer, sunteți responsabil pentru tot conținutul pe care îl postați, inclusiv lecții, chestionare, exerciții de codare, teste practice, teme, resurse, răspunsuri, conținutul paginii de destinație pentru curs și anunțuri.

Declarați și garantați că:

veți oferi și asigura informații despre cont corecte;

aveți licențele, drepturile, acordurile, permisiunile și autoritatea necesare pentru a autoriza Studiaz să vă folosească Conținutul trimis după cum se specifică în prezenții Termeni și în Termenii de utilizare (pentru a putea furniza servicii în domeniul învățământului trebuie să dețineți un cod CAEN care începe cu 855 , iar pentru a vinde cursuri online înregistrate și/sau cărți electronice trebuie să dețineți codul CAEN 4791 pentru comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi și prin internet);

conținutul trimis de dumneavoastră nu va încălca sau își va însuși în mod necorespunzător niciun drept de proprietate intelectuală al niciunei terțe părți;

aveți calificările, acreditările și expertiza necesare (inclusiv educația, instruirea, cunoștințele și seturile de competențe) pentru a preda și pentru a furniza serviciile pe care le oferiți prin intermediul Conținutului trimis de dumneavoastră și prin utilizarea Serviciilor;

veți asigura o calitate a serviciilor care corespunde standardelor din domeniul dumneavoastră și serviciilor de instruire în general.

Garantați că nu veți:

posta sau furniza conținut sau informații nepotrivite, jignitoare, rasiste, de ură, sexiste, pornografice, false, înșelătoare, incorecte, care încalcă reglementări, defăimătoare sau calomniatoare;

posta sau transmite niciun fel de publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, mesaje nedorite, spam sau orice altă formă de solicitare (comercială sau de altă natură) prin intermediul Serviciilor sau vreunui utilizator;

utiliza Serviciile pentru altă activitate decât pentru furnizarea de servicii de îndrumare, de predare și de instruire cursanților;

demara nicio activitate care ar necesita ca noi să obținem licențe de la orice terță parte sau să plătim redevențe oricărei terțe părți, inclusiv obligația de a plăti redevențe pentru reprezentarea publică a unei opere muzicale sau a unei înregistrări sonore;

încadra sau încorpora Serviciile (cum ar fi încorporarea unei versiuni gratuite a unui curs) sau vă veți sustrage în alt mod Serviciilor;

uzurpa identitatea altei persoane sau obține acces neautorizat la contul altei persoane;

tulbura sau împiedica în alt mod alți traineri să-și furnizeze serviciile sau cursurile;

abuza de resursele Studiaz, inclusiv serviciile de asistență.

 

2. Licența acordată Studiaz

 

Acordați Studiaz drepturile descrise în Termenii de utilizare de a oferi, comercializa și exploata în orice alt mod Conținutul trimis de dumneavoastră și pentru a-l sublicenția cursanților în aceste scopuri direct sau prin intermediul terțelor părți. Acestea includ dreptul de a adăuga subtitrări sau de a modifica în alt mod conținutul pentru asigurarea accesibilității.

Cu excepția cazului în care este convenit altfel, aveți dreptul de a elimina orice parte a Conținutului trimis sau întregul Conținut trimis, din cadrul Serviciilor, în orice moment. Cu excepția cazului în care este convenit altfel, dreptul Studiaz de a sublicenția drepturile din prezenta secțiune va înceta cu privire la utilizatorii noi după 60 de zile de la eliminarea Conținutului trimis. Cu toate acestea, (1) drepturile acordate cursanților înainte de eliminarea Conținutului trimis vor rămâne valabile în conformitate cu termenii licențelor respective (inclusiv orice acordare de acces pe viață) și (2) dreptul Studiaz de a utiliza un astfel de Conținut trimis în scopuri de marketing va rămâne valabil după încetare.

Putem înregistra orice parte a Conținutului trimis de dumneavoastră sau întregul dumneavoastră conținut trimis pentru controlul calității și pentru furnizarea, comercializarea, promovarea, demonstrarea sau exploatarea Serviciilor. Acordați Studiaz permisiunea de a vă utiliza numele, înfățișarea, vocea și imaginea în legătură cu oferirea, furnizarea, comercializarea, promovarea, demonstrarea și vânzarea Serviciilor, Conținutului trimis de dumneavoastră sau Conținutului Studiaz și renunțați la orice drepturi de confidențialitate, de publicitate sau alte drepturi de natură similară, în măsura permisă de legea aplicabilă.

 

3. Încredere și siguranță

 

3.1 Politicile privind încrederea și siguranța

Sunteți de acord să respectați Politicile privind încrederea și siguranța și Politica privind subiectele restricționate ale Studiaz și alte standarde sau politici privind calitatea cursurilor impuse periodic de către Studiaz. Trebuie să consultați aceste politici periodic pentru a vă asigura că respectați orice actualizări ale acestora. Înțelegeți că utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor este supusă aprobării din partea Studiaz, pe care o putem acorda sau pe care o putem respinge la latitudinea noastră.

Ne rezervăm dreptul de a elimina cursuri, de a suspenda plăți și/sau de a pune sub interdicție traineri din orice motiv, în orice moment, cu înștiințare prealabilă de 15 zil, inclusiv în cazurile în care:

un trainer sau un curs nu respectă politicile sau termenii noștri legali (inclusiv Termenii de utilizare);

un curs nu corespunde standardelor noastre de calitate sau are un impact negativ asupra experienței cursanților;

un trainer are un comportament care poate afecta imaginea Studiaz sau poate duce la o proastă reputație, dispreț, scandal sau ridiculizare publică a Studiaz;

un trainer contractează serviciile unui comerciant sau alt partener de afaceri care încalcă politicile Studiaz sau după cum stabilește Studiaz la propria sa latitudine.

3.2 Co-trainerii și asistenții de predare

Platforma Studiaz vă permite să adăugați alți utilizatori în calitate de co-traineri sau asistenți de predare pentru cursurile pe care le gestionați. Prin adăugarea unui co-trainer sau asistent de predare, înțelegeți că îi autorizați să ia anumite măsuri care afectează contul și cursurile dumneavoastră Studiaz. Studiaz nu are capacitatea de a oferi recomandări sau de a media niciun diferend între dumneavoastră și astfel de utilizatori. În cazul în care co-trainerii dumneavoastră au o cotă alocată de participare la venituri, cota acestora va fi plătită din cota de participare la venituri câștigată de dumneavoastră pe baza procentajelor pe care le-ați specificat în setările de Management al cursurilor la data achiziției.

3.3 Relația cu alți utilizatori

trainerii nu au o relație contractuală directă cu cursanții, astfel că singurele informații pe care le veți primi despre cursanți sunt cele care vi se oferă prin intermediul Serviciilor. Sunteți de acord să nu utilizați datele pe care le primiți în alt scop decât furnizarea serviciilor dumneavoastră către cursanții respectivi, pe platforma Studiaz, și că nu veți solicita date cu caracter personal suplimentare sau stoca datele cu caracter personal ale cursanților în afara platformei Studiaz. Veți despăgubi Studiaz pentru orice revendicări apărute în urma utilizării de către dumneavoastră a datelor cu caracter personal ale cursanților.

3.4 Acțiunile antipiraterie

Colaborăm cu furnizori de soluții de combatere a pirateriei pentru a vă ajuta să vă protejați cursurile împotriva utilizării neautorizate. Pentru a permite această protecție, îi numiți prin prezenta pe Studiaz și pe furnizorii noștri de soluții antipiraterie ca agenți ai dumneavoastră în scopul asigurării respectării drepturilor de autor pentru fiecare dintre cursurile dumneavoastră, prin intermediul proceselor de notificare și retragere (în temeiul legilor aplicabile privind drepturile de autor, cum ar fi Digital Millennium Copyright Act), precum și în scopul altor acțiuni de asigurare a respectării acestor drepturi. Acordați Studiaz și furnizorilor noștri de soluții antipiraterie autoritatea principală de a trimite notificări în numele dumneavoastră pentru a asigura respectarea intereselor dumneavoastră în materie de drepturi de autor.

Sunteți de acord ca Studiaz și furnizorii noștri de soluții antipiraterie să mențină drepturile sus-menționate, cu excepția cazului în care le revocați prin trimiterea unui e-mail în limba engleză la adresa piracy@Studiaz.com cu linia de subiect „Revoke Anti-Piracy Protection Rights”, de la adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră Orice revocare a drepturilor va intra în vigoare la 48 de ore de la primirea de către noi.

 

4. Prețuri

 

4.1 Stabilirea prețurilor

Atunci când creați un curs, vi se va solicita să selectați un preț de bază („Prețul de bază”) pentru cursul dumneavoastră dintr-o listă de niveluri de preț disponibile. Alternativ, puteți alege să oferiți cursul gratuit. În calitate de trainer premium, veți avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la anumite programe promoționale în baza termenilor Politicii noastre de promoții („Programele promoționale”).

Întrucât nu vă restricționăm în ceea ce privește publicarea cursului pe alte platforme sau pe site-ul propriu, aveți totuși obligația ca acel preț întreg să nu fie mai mic decât cel de pe platforma Studiaz, cu excepția situațiilor în care aveți un discount termporal, caz în care am prefera să ne anunțați și eventual să aplicăm aceeași reducere și la cursul de pe platforma Studiaz. Dacă nu alegeți să participați la vreun Program promoțional, vom include pe listă cursul dumneavoastră la Prețul de bază sau la cel mai apropiat echivalent local sau din aplicația mobilă (așa cum este detaliat mai jos).

Atunci când un cursant efectuează o achiziție folosind o monedă străină, convertim Prețul de bază sau prețul Programului promoțional respectiv în moneda aplicabilă a cursantului folosind cursul valutar al zilei al băncii ING.

Atunci când un cursant efectuează o achiziție folosind o aplicație mobilă, grila de prețuri a furnizorului platformei mobile controlează, iar noi alegem nivelul de preț cel mai apropiat de Prețul de bază sau prețul Programului promoțional aplicabil. Deoarece platformele mobile impun propriile cursuri de schimb valutar, conversiile pentru prețurile din aplicațiile mobile nu corespund cursului valutar al băncii ING.

Ne acordați permisiunea de a distribui cursurile dumneavoastră gratuit angajaților noștri, unor parteneri selectați și, în cazurile în care trebuie să restabilim accesul, unor conturi care au achiziționat anterior cursurile dumneavoastră. Înțelegeți că nu veți primi compensații în aceste cazuri.

4.2 Taxele pe tranzacții

În cazul în care un cursant achiziționează un produs sau un serviciu într-o țară care impune plata de către Studiaz de taxe naționale, statale sau locale pe vânzare sau utilizare, de taxe pe valoarea adăugată (TVA) sau alte taxe similare pe tranzacții („Taxele pe tranzacții”), în temeiul legislației aplicabile, vom percepe și remite Taxele pe tranzacții autorităților fiscale competente pentru aceste vânzări. Putem majora, la latitudinea noastră, prețul de vânzare în cazul în care stabilim că este posibil să fie datorate astfel de taxe. Pentru achizițiile prin intermediul aplicațiilor mobile, Taxele pe tranzacții aplicabile sunt percepute de platforma mobilă (cum ar fi App Store, pentru Apple sau Google Play).

4.3 Programele promoționale

Studiaz oferă mai multe programe de marketing opționale (Programe promoționale) la care puteți alege să participați, așa cum este detaliat în Politica noastră de promoții. Aceste programe vă pot ajuta să vă creșteți potențialul de venituri pe Studiaz prin găsirea prețului optim pentru cursurile dumneavoastră și promovarea acestora prin canale de marketing suplimentare.

Nu există costuri inițiale pentru participarea la aceste programe și puteți modifica opțiunea de participare în orice moment, însă modificările pe care le efectuați nu se vor aplica campaniilor în desfășurare.

 

5. Plăți

 

5.1 Cota de participare la venituri

Atunci când un cursant achiziționează cursul dumneavoastră, calculăm cuantumul brut al vânzării ca fiind suma primită efectiv de Studiaz de la cursant („Cuantumul brut”). Din acesta, scădem orice Taxe de tranzacție, orice taxe ale platformei mobile aplicate vânzărilor prin intermediul furnizorului mobil, o taxă administrativă și de gestiune de 3% (cu excepția Japoniei, unde scădem o taxă de 4%) pentru orice vânzări care nu sunt efectuate prin intermediul furnizorului mobil, precum și orice sume plătite terțelor părți în legătură cu Programele promoționale, pentru a calcula cuantumul net al vânzării („Cuantumul net”).

Dacă nu ați optat pentru vreunul dintre Programele promoționale opționale Studiaz, cota dumneavoastră de participare la venituri va fi de 30% din Cuantumul net minus orice deduceri aplicabile, cum ar fi rambursările pentru cursanți. Dacă modificăm această cotă de plată, vă vom trimite o notificare de 30 de zile prin mijloace evidente, cum ar fi prin e-mail sau prin postarea unui anunț prin intermediul Serviciilor noastre.

Dacă ați optat pentru oricare dintre Programele promoționale, cota de participare la venituri poate fi diferită și va fi specificată în Politica de promoții.

Studiaz efectuează toate plățile către traineri în moneda națională (RON), indiferent de moneda în care a fost realizată vânzarea. Vom acoperi taxele de procesare a tranzacțiilor, cu excluderea taxelor de schimb valutar și de transfer. Raportul dumneavoastră de venituri va indica prețul de vânzare (în moneda locală) și cuantumul venitului dumneavoastră convertit (în RON).

5.2 Primirea plăților

Pentru a vă plăti în timp util, trebuie să dețineți un cont bancar deschis la o bancă comercială, iar plata se va face în baza unei facturi pe care o veți emite către LEARN FOR LIFE SRL. De asemenea, trebuie să furnizați orice informații de identificare sau documente fiscale necesare pentru plata sumelor datorate și sunteți de acord că avem dreptul de a reține taxele corespunzătoare din plățile care vi se cuvin. Ne rezervăm dreptul de a reține plățile sau de a impune alte penalități dacă nu primim informațiile de identificare sau documentele fiscale corespunzătoare din partea dumneavoastră. Înțelegeți și sunteți de acord că sunteți responsabil în ultimă instanță pentru orice taxe pe venitul dumneavoastră.

În funcție de modelul aplicabil de cotă de participare la venituri, plata va fi efectuată o dată pe lună, în luna ulterioară vânzării cursurilor înregistrate/serviciilor prestate pentru toate sumele calculate în luna anterioară conform evidențelor fiscale. Facturile vor fi emise până în ziua a 5-a a fiecărei luni, pentru luna anterioară, urmând a fi achitate în termen de 10 zile calendaristice de la data comunicării acestora și emiterea facturii de către Partener către LEARN FOR LIFE SRL.Pentru efectuarea unei plăți este necesar acumularea a cel puțin 500RON. În cazul în care la termenul de plată indicat sumele de achitat nu vor atinge valoarea mai sus menționată, acestea vor fi reportate către următoarea tranșă de plată.

În calitate de trainer, sunteți responsabil pentru a stabili dacă sunteți sau nu eligibil pentru a fi plătit de o companie din România. Ne rezervăm dreptul de a nu efectua plăți de fonduri în cazul unei fraude identificate, al încălcării drepturilor de proprietate intelectuală sau al altor încălcări ale legii.

Dacă nu putem efectua plata fondurilor în contul dumneavoastră de plăți după perioada de timp prevăzută de statul sau țara dumneavoastră sau altă autoritate guvernamentală în legislația privind proprietatea nereclamată, vom putea procesa fondurile datorate dumneavoastră în conformitate cu obligațiile noastre legale, inclusiv prin trimiterea fondurilor respective către autoritatea guvernamentală competentă, potrivit cerințelor legii.

5.3 Rambursări

Recunoașteți și sunteți de acord că cursanții au dreptul de a primi o rambursare, așa cum este detaliat în Termenii de utilizare. Trainerii nu vor primi venituri din tranzacțiile pentru care a fost acordată o rambursare conform Termenilor de utilizare.

În cazul în care un cursant solicită o rambursare după ce am efectuat plata relevantă către trainer, ne rezervăm dreptul fie de a (1) deduce suma rambursată din următoarea plată trimisă trainerului, fie (2) dacă nu mai sunt datorate plăți ulterioare trainerului sau aceste plăți sunt insuficiente pentru a acoperi suma rambursată, de a solicita trainerului să ramburseze sumele rambursate cursanților pentru cursurile acestuia.

6. Mărcile înregistrate

Pe perioada în care sunteți trainer cu cursuri publicate și vă supuneți cerințelor de mai jos, puteți utiliza mărcile noastre înregistrate în cazul în care vă autorizăm în acest sens.

Aveți obligația de:

a utiliza doar imaginile mărcilor noastre înregistrate pe care vi le punem la dispoziție, așa cum este detaliat în orice îndrumări pe care le putem publica (cum ar fi Ghidul pentru insigna de trainer);

a utiliza mărcile noastre înregistrate doar în legătură cu promovarea și vânzarea cursurilor dumneavoastră Studiaz sau cu participarea dumneavoastră pe Studiaz; și a vă conforma imediat în cazul în care vă solicităm să întrerupeți utilizarea.

Aveți interdicția de:

a utiliza mărcile noastre înregistrate într-o manieră înșelătoare sau defăimătoare;

a utiliza mărcile noastre înregistrate într-un mod care implică faptul că recomandăm, sponsorizăm sau aprobăm cursurile sau serviciile dumneavoastră;
sau
a utiliza mărcile noastre înregistrate într-o manieră care încalcă legislația aplicabilă sau în legătură cu un subiect sau material obscen, indecent sau ilegal.

 

7. Ștergerea contului dumneavoastră

 

Vom depune eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a efectua orice plăți programate rămase care sunt datorate către dumneavoastră, înainte de a vă șterge contul. Înțelegeți faptul că, dacă anumiți cursanți s-au înscris anterior la cursurile dumneavoastră, numele dumneavoastră și Conținutul trimis respectiv vor rămâne accesibile acelor cursanți după ștergerea contului dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor sau întâmpinați dificultăți la ștergerea contului dumneavoastră, ne puteți contacta prin intermediul Centrului nostru de asistență.

 

8. Actualizarea prezenților Termeni

 

Putem actualiza periodic prezenții Termeni, pentru a clarifica practicile noastre sau pentru a reflecta practici noi sau diferite (cum ar fi atunci când adăugăm noi caracteristici), iar Studiaz își rezervă dreptul, la latitudinea acesteia, de a modifica și/sau de a efectua în orice moment modificări pentru prezenții Termeni. Dacă efectuăm orice schimbare materială, vă vom înștiința folosind mijloace evidente, cum ar fi prin notificare prin e-mail, trimisă la adresa de e-mail specificată în contul dumneavoastră sau prin postarea unui anunț prin intermediul Serviciilor noastre. Modificările vor intra în vigoare în ziua în care sunt postate, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Continuarea utilizării de către dumneavoastră a Serviciilor noastre după efectuarea modificărilor va însemna acordul dumneavoastră față de aceste modificări. Orice Termeni revizuiți vor înlocui toți Termenii anteriori.

 

9. Relația dintre noi

 

Dumneavoastră și noi suntem de acord că nu există nicio asociere în participațiune, parteneriat, relație de muncă, relație de contractant sau relație de agenție între noi.

Mai exact, dumneavoastră ca trainer:

– dispuneți de libertatea de alegere a locului și a modului de desfășurare a activității, precum și a programului de lucru;

– dispuneți de libertatea de a desfășura activitatea pentru mai mulți clienți;

-riscurile inerente activității sunt asumate de către dumneavoastră;

– activitatea se realizează prin utilizarea patrimoniului dumneavoastră;

– activitatea se realizează de dumneavoastră prin utilizarea capacității intelectuale și/sau a prestației, în funcție de specificul activității;

– faceți parte dintr-un corp/ordin profesional cu rol de reprezentare, reglementare și supraveghere a profesiei desfășurate, potrivit actelor normative speciale care reglementează organizarea și exercitarea profesiei;

– dispuneți de libertatea de a desfășura activitatea direct, cu personal angajat sau prin colaborare cu terțe persoane în condițiile legii.

Termenii și condițiile Programului de credite Studiaz

 

Programul de credite Studiaz este oferit oricărei persoane cu un cont activ. Participarea în cadrul programului este automată. Veți câștiga credite Studiaz oricând finalizați anumite activități care sunt eligibile. De exemplu, Studiaz poate desemna înscrierea la un anumit curs drept Activitate eligibilă; imediat ce vă înscrieți la cursul respectiv, veți primi Creditele alocate pentru respectiva activitate eligibilă. Rețineți, pentru a câștiga Creditele, activitatea trebuie să fie o Activitate eligibilă, iar dumneavoastră trebuie să finalizați toți pașii asociați cu activitatea eligibilă. Există câteva reguli și câțiva termeni suplimentari care se aplică la nivelul Programului:

– Programul este anulat dacă este interzis prin lege.

– Studiaz poate să modifice sau să închidă Programul de credite în orice moment, cu sau fără o notificare transmisă către dumneavoastră. Cu toate acestea, orice Credite câștigate înainte de închidere își vor păstra disponibilitatea până când expiră.

– Dacă Activitatea eligibilă are condiții – cum ar fi o dată de expirare sau restricții asupra modului în care pot fi utilizate Creditele – trebuie să respectați condițiile respective.

– Dacă încercați să exploatați, să modificați în mod neautorizat sau să „manipulați” în mod incorect Programul, veți pierde toate Creditele și este posibil să vi se interzică accesul în cadrul Programului sau pe site-ul Studiaz.

– Creditele sunt aplicate automat cursurilor și altor produse sau servicii pe care le comandați prin intermediul site-ului Studiaz (sub rezerva oricăror restricții). Nu aveți posibilitatea de a selecta modul în care sunt aplicate Creditele.

– Dacă primiți o rambursare permisă pentru un curs sau produs sau serviciu care a fost comandat utilizând Creditele, rambursarea va fi în Credite adăugate în contul dumneavoastră pentru suma corespunzătoare. Data inițială de expirare pentru Creditele rambursate se va aplica în continuare.

– Creditele nu au valoare în numerar și nu pot fi tranzacționate sau răscumpărate pentru numerar sau cesionate, vândute sau transferate către nimeni altcineva. Cu toate acestea, dacă achiziționați un curs, produs sau serviciu pentru altcineva prin intermediul contului dumneavoastră, Creditele dumneavoastră vor fi aplicate la achiziția respectivă.

error: Conținutul este restricționat