fbpx

TU fără EL – ghid practic după o despărţire!

Un ghid practic, pas cu pas, care te va conduce prin toate etapele unei despărţiri şi te va ajuta să te simţi mai bine, să înţelegi ce se întâmplă, să ajungi să nu mai suferi şi să îţi poţi continua viaţa şi fără el!

Este un AUDIOBOOK pe care l-am scris şi l-am înregistrat din inimă, punând în el informaţii teoretice, dar şi din experienţa personală şi de la cabinet, din experienţa zecilor de cliente pe care le-am însoţit personal în această călătorie.

Vei afla ce se întâmplă cu tine după o despărţire şi vei putea să vezi totul cu mai multă obiectivitate, nu prin filtrul nostalgiei. Apoi vei începe să te pui, în sfârşit, pe primul loc, pentru a putea identifica şi avea, pe viitor, relaţii sănătoase! 

 

Acest ghid audio este pentru tine dacă:

  • treci acum printr-o despărţire sau ai trecut mai demult, însă încă suferi;
  • eşti în pragul unei despărţiri, însă te temi să faci pasul decisiv;
  • te temi că nu vei mai găsi niciodată pe altcineva;
  • nu mai crezi în iubire şi consideri că nu există relaţii sănătoase.

 

Ce vei afla dacă asculţi acest ghid:

  • vei înţelege de ce suferi: deşi pare evident, motivul suferinţei tale este mult mai profund, dincolo de faptul că persoana iubită nu mai este lângă tine; când vei înţelege tot ceea ce îţi cauzează durere vei putea să te eliberezi de ea;
  • vei învăţa tehnici şi exerciţii care te vor ajuta să te eliberezi de durere: în perioada ulterioară unei despărţiri sunt atât de multe emoţii implicate, încât uneori te vor copleşi; în această călători îţi voi împărtăşi tehnici pe care să le integrezi în viaţa ta şi care vor face tranziţia prin etapele doliului mult mai lină;
  • vei învăţa tehnici pentru controlul impulsurilor: în acest fel vei rezista tentaţiei de a căuta persoana care te-a făcut să suferi şi îţi vei păstra (sau recupera) demnitatea; 
  • vei interioriza iertarea, absolut necesară pentru a putea continua o viaţă armonioasă: te voi ghida şi voi fi alături de tine pentru a te începe să te vindeci şi să (te) ierţi, să (te) accepţi, să te eliberezi de orice vină şi să te conectezi la momentul prezent, să nu mai trăieşti în trecut;
  • te vei (re)conecta cu puterea ta interioară, te vei recunoaşte şi accepta ca fiind unica persoană responsabilă cu binele şi fericirea ta, consolidând stima şi iubirea de sine;
  • vei învăţa cum să te bucuri de singurătate, pentru că doar fiind bine cu tine, vei putea intra în relaţii sănătoase şi conştiente.
Niciodată nu este prea târziu pentru a avea viaţa pe care o doreşti!

Vindecă-ţi inima rănită şi reîncepe să trăieşti!

Introducere

1
Introducere
3 minute
Bine te-am găsit! Numele meu este Cristina Andreea Stan şi te voi însoţi în această călătorie de vindecare a inimii tale rănite! Inainte de a începe, vreau să îţi mulţumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-ai acordat-o achiziţionând acest material şi vreau să te asigur că am scris şi am înregistrat totul din inimă, punând în el informaţii teoretice, dar şi din experienţa personală şi de la cabinet!

Capitolul 1: Lumea mea s-a prăbuşit!

1
Capitolul 1: Lumea mea s-a prăbuşit!
12 minute
Urmarind acest capitol, vei intelege: - de ce, in acest moment, simti ca totul s-a prabusit in jurul tau; - ce se intampla in creierul nostru, din punct de vedere chimic, in momentul unei despartiri; - importanta unor mici momente de rasfat si cum anume poti obtine aceleasi substante, din alte activitati.

Capitolul 2: Nu pot să cred că a plecat!

1
Partea întâi: Am nevoie de o explicaţie!
9 minute
De multe ori, după o despărțire, credem că, dacă am cunoaște cauzele, ne va fi mai ușor. De aceea, stăm și pierdem nopțile recapitulând totul, perpelindu-ne pe toate părțile, crezând că dacă înțelegem de ce relația s-a terminat sau de ce a încetat să ne mai iubească, vom putea schimba ceva. Recomandarea mea ar fi să nu mai faci asta! Chiar dacă vei afla ce s-a întâmplat, nu te va ajuta prea mult, ba din contră, și îți povestesc, în acest capitol, de ce.
2
Partea a doua: Toate drumurile duc la …..
11 minute
Îți spun din start, chiar dacă este spoiler: toate drumurile duc la concluzia că, de fapt, nu te mai iubește! Îți voi prezenta, în acest subcapitol, principalele ipoteze pentru care se presupune că se termină relațiile, astfel încât să identifici dacă a fost cazul tău și să tragi singură concluziile, să devii conștientă de ceea ce se întâmplă.
3
Partea a treia: De ce s-a terminat?
6 minute
Dacă relaţia s-a terminat, sigur există motive, însă dacă vrei să le afli, fă-o pentru tine, pentru a învăţa ceva pentru tine, pentru relaţiile viitoare, pentru evoluţia ta, fără nicio legătură cu el. Iti voi prezenta, în acest capitol, cele mai frecvente motive pe care le-am identificat, lucrând cu mai multe cliente în această situaţie.
4
Partea a patra: Cele mai frecvente nebunii pe care le face după o despărţire.
10 minute
Iti prezint, in acest capitol, cele mai frecvente acțiuni pe care le facem spontan, fără să ne gândim prea mult și să ne putem controla, pentru că durerea este prea mare și disperarea de a recupera ceea ce s-a pierdut și mai mare. Insa, odată trecut un timp și liniștită suferința, cele mai multe persoane regretă ceea ce au făcut și ar vrea să dea timpul înapoi.

Capitolul 3: Oportunitatea din spatele durerii

1
Partea întâi: Eliberarea poverii.
18 minute
Iti voi povesti, in acest subcapitol despre importanța eliberării tale sufletești, in special prin eliminarea sentimentului de vinovăție - fie că te invinovăţeşti pe tine, pe fostul partener sau terţe persoane.
2
Partea a doua: Înainte de a-mi vindeca inima, îmi vindec mintea!
7 minute
Gândurile noastre produc anumite emoții, care vor produce anumite acțiuni. Pentru a schimba ceva în viaţa noastră, trebuie să începem prin a schimba "cauza" şi a fi mai atenţi la gândurile noastre.
3
Partea a treia: Importanţa iertării.
12 minute
Pentru cei mai mulţi dintre noi, iertarea, în această situaţie, este ceva foarte greu, dacă nu imposibil. Cum să îl iert, după tot ce mi-a făcut? În acest capitol îţi voi povesti de ce este importantă iertarea şi ce presupune (şi nu presupune) ea.

Capitolul 4: De la iluzii şi speranţă la realitate

1
Partea întâi: Misiune imposibilă!
10 minute
In această perioadă prin care treci, există o întrebare care nu-ţi dă pace: Este posibil să se răzgândească şi să se întoarcă la mine? Da, este posibil, orice e posibil, dar asta nu înseamnă că e şi probabil.... vei afla, de ce, în acest capitol!
2
Partea a doua si a treia: Cum se văd lucrurile fără ochelarii iubirii?
7 minute
Dacă ar fi să te imaginezi departe, în viitor, și să privești retrospectiv această situație fără ochelarii iubirii, ce ai vedea? Haide sî descoperim, împreună, ce se întâmplă!
3
Partea a patra: Recomandări terapeutice.
19 minute
In acest capitol îti prezint câteva tehnici şi paşii pe care ar trebui să îi urmezi, pentru a-ţi recăpăta controlul asupra propriei tale vieţi.

Capitolul 5: Recuperarea puterii interioare

1
Partea întâi: Încântată, îmi pare bine să mă cunosc!
11 minute
De cele mai multe, ori, după o despărțire, deconectarea de sine este atât de mare, încât nu mai știi cine ești. Știi mai multe despre fostul partener decât știi despre tine: știi care era mâncarea lui preferată, filmul preferat, cum îi plăcea să fie răsfățat… despre tine, mai puțin, le-ai cam uitat.... Te invit să le (re)descoperim împreună!
2
Partea a doua: Cel mai tare trio: eu, singurătatea şi incertitudinea!
10 minute
Unul din lucrurile importante după o despărţire este să faci pace cu singurătatea! Altfel, vei căuta mereu relaţii, oricum ar fi ele, şi vei tinde să faci compromisuri, să îţi calci limitele şi principiile şi să accepţi lucruri pe care, în mod normal, nu le-ai fi acceptat. Te invit să afli cum singurătatea poate deveni o prietenă minunată!
3
Partea a treia: Mini trusă de prim ajutor.
13 minute
Și am ajuns și la final! Pe parcursul acestei călătorii ți-am povestit următoarele: - motivele pentru care te simțeai, nu doar emoțional, dar și fizic, la pământ; - ce poți face astfel încât substanțele chimice produse în corpul tău să se reechilibreze, astfel încât să te simți mai bine; - ai înțeles de ce nu merită să te chinui încercând să găsești motivele pentru care a plecat, nici nu mai contează: tot ce contează este că a preferat să plece și să nu mai fie cu tine! - ai înțeles importanța iertării și puterea eliberatoare a acesteia, precum și importanța de a nu mai trăi copleșită de vinovăție; resentimentele nu fac decât să te țină legată de trecut; ierți pentru tine, nu pentru alții - ai înțeles că faza finală a procesului de doliu, acceptarea, presupune renunțarea la orice speranță că ar mai putea fi ceva între voi și ai analizat relația cu mintea limpede, fără să mai privești lucrurile prin filtrul iubirii; - ai învățat tehnici de control mental, astfel încât să îți controlezi impulsurile de a-l căuta și să-ți păstrezi stima de sine și demnitatea - sper că este mai clar acum de ce singurătatea și necunoscutul nu sunt chiar acel bau bau de care fugim cu toții (singurătatea este o ocazie minunată de a face pace cu temerile tala, de a te cunoaște mai bine și a începe să te iubești mai mult), iar necunoscutul, faptul că nu știi ce se va întâmpla mâine, odată înțeleasă nevoia de siguranță a copilului mic și odată îmdeplinită de către adultul TU, îți deschide porțile unei lumi în care orice este posibil, iar creatorul ești tu! - ai înțeles importanța conectării cu momentul prezent, pentru că ACUM și AICI este tot ce avem! Fără amintiri, pentru că ne duc înapoi în trecut, fără scenarii și imaginația care ne duce în viitor. Fii #binecutine! Am încredere în tine și știu că poți! Iti multumesc!

BONUS: meditaţie pentru iubire!

1
Meditaţie pentru iubire!
17 minute
Iti ofer, cadou, o meditatie pe care am inregistrat-o special pentru tine, pentru a-ti fi alaturi in momentele in care simti ca iti pierzi speranta si crezi ca nu esti demna de iubire! Este dreptul tau sa fii iubita si meriti acest lucru, sa nu uiti niciodata acest lucru! Te îmbrăţişez cu mult drag!

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
TU fără EL – ghid practic după o despărţire!
Price:
99 Lei
error: Conținutul este restricționat