fbpx

Psihologia vânzărilor

    În momentul în care nu apar rezultatele scontate în vânzări este nevoie să ne punem întrebări referitoare la motivația, abordarea și competentele oamenilor care realizează vânzarea și la calitatatea produselor pe care le oferim. Subiectul asupra căruia ne vom concentra este legat de capacitățile vânzătorului, identificarea nivelului la care acestea sunt dezvoltare și găsirea modalităților prin care pot fi dezvoltate.

Este important, în vânzări să fii în cea mai bună formă a ta, atât în ceea ce privește interiorul: să fii liniștit, echilibrat împăcat cu tine însuți, să ai o atitudine proactivă și un caracter puternic, cât și exteriorul: aici vorbim de imaginea pe care tu o afișezi clientului sau viitorului cumpărător. La fel de important este nivelul tău de cunoaștere și acceptare, iar procesul vânzării este direct proporțional cu acestea astfel încât cu cât de mult te valorezi, te respecți, ai o părere pozitivă despre tine și o încredere crescută în forțele proprii, cu atat vei avea mai multe sanse de succes in vânzări.

Ești o persoană căreia îi place riscul?

Sau ai fugit întotdeauna de asta de teama de a nu fi judecat pentru că nu ești ca ceilalți?

Suntem în permanență nevoiți să comunicăm cu alții, să convețuim, să colaborăm, să ne confruntăm sau pur și simplu să tolerăm anumite persoane. Care crezi că este radiografia a acestor stări? Cât de bine ne cunoaștem pe noi și pe ceilalți cu adevărat?

Cât de mare este influența celorlalți asupra noastră? De multe ori nu ne dam seama și uităm să fim fermi pe poziție. Când nu te cunoști cu adevărat, preiei toată informația, percepția, opinia și chiar mentalitatea din exterior. Este greu să îți formezi un sistem de valori, o carieră sau abilitățiile, dacă nu îți identifici tiparul comportamental.

Pentru a descoperi toate acestea și a le putea transforma astfel încât să obții rezultatele dorite din vânzări, te invit să participi la acest curs!

Vânzările și emoțiile implicate în vânzări

1
Ce este vânzătorul, reziliența, emoțiile implicate în vânzări.

Tiparele de personalitate

Arhetipurile

1
Cum reacționează și acționează fiecare tipare de personalitate, care sunt arhetipurile și ce este conectarea în vânzări…

Statul

Afilierea și dominanța ( în trib)

1
Cum ne poziționăm la piață, care sunt întrebările care ne ajută să vindem plus alte ,,artificii,, utile în vânzări.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Psihologia vânzărilor
Category:
Price:
289 Lei 199 Lei
error: Conținutul este restricționat