fbpx

Iubeste fara dependenta!

Dacă te regăseşti într-o relaţie în care suferi şi, indiferent cât ai încerca, nu eşti fericit(ă) – însă habar n-ai ce să faci pentru a îmbunătăţi situaţia, acest curs este pentru tine!
Te ajută să înţelegi dacă eşti într-o relaţie toxică, vei afla ce este dependenţa emoţională, vei reuşi să o identifici şi, cu instrumentele potrivite, să o poţi lăsa acum în urmă și evita pe viitor!
Ştii că meriţi mai mult, da? Iar dacă nu ştii, este momentul să afli!
Închide ochii şi imaginează-ţi: cum ar fi viaţa ta dacă nu ai mai suferi din „iubire”?

Ce vei învăţa din acest curs:

  • vei înţelege de ce suferi: deşi pare evident, motivul suferinţei tale este mult mai profund; când vei înţelege tot ceea ce îţi cauzează durerea, vei putea să te eliberezi de ea;
  • vei afla ce este dependenţa emoţională, care sunt cauzele ei şi cum o poţi depăşi;
  • vei afla ce sunt relaţiile toxice şi vei identifica dacă te afli într-una;
  • vei afla câteva dintre cele mai importante tipologii de parteneri toxici şi modul cel mai indicat de a interacţiona cu fiecare;
  • vei învăţa tehnici şi exerciţii care te vor ajuta să te fii mai #binecutine;
  • vei învăţa tehnici pentru controlul impulsurilor: în acest fel vei rezista tentaţiei de a căuta persoana care te-a făcut să suferi şi îţi vei păstra (sau recupera) demnitatea;
  • vei interioriza iertarea, absolut necesară pentru a putea continua o viaţă armonioasă: voi fi alături de tine pentru a te ajuta să te vindeci şi să (te) ierţi, să (te) accepţi, să te eliberezi de orice vină şi să te conectezi la momentul prezent, să nu mai trăieşti în trecut;
  • te vei (re)conecta cu puterea ta interioară, te vei recunoaşte şi accepta ca fiind unica persoană responsabilă cu binele şi fericirea ta, consolidându-ţi stima şi iubirea de sine;
  • vei învăţa cum să faci pace cu singurătatea, pentru că doar fiind bine cu tine, vei putea intra, pe viitor, în relaţii sănătoase şi conştiente!

Niciodată nu este prea târziu pentru a avea viaţa pe care o doreşti! 

Introducere

1
Bine ai venit!
2 minute
Bine ai venit! Iti multumesc pentru increderea acordata si pentru achizitionarea acestui curs! Este mai mult decât un curs, este o călătorie în care te voi însoţi pentru a înţelege ce ţi se întâmplă şi îţi voi împărtăşi tot ce ştiu din experienţa mea teoretică şi practică. Îţi voi recomanda tehnici terapeutice, exerciţii şi activităţi de realizat în fiecare etapă, pentru a transforma emoţiile dureroase în oportunităţi şi învăţare şi a prelua din nou controlul asupra propriei tale vieţi! Spor la treaba! :)

Modulul 1: Tot ce trebuie sa stii despre dependenta emotionala.

1
1. Ce este dependenta emotionala? Caracteristicile ei. Principalele credinte limitative asociate.
30 minute
In aceasta lectie vei afla ce este dependenta emotionala, cum o poti recunoaste, care sunt caracteristicile ei. Vom vorbi, de asemenea, despre principalele credinte limitative legate de acest subiect si vom identifica fricile care ne blocheaza in relatii in care nu suntem fericiti. Aveti, de asemenea, atasat, suportul de curs in format ppt pentru intregul modul nr. 1.
2
2. Cauzele dependentei emotionale
30 de minute
In acesta lectie, vei afla care sunt cauzele care ne imping sa intram (si sa ramanem) in relatii de dependenta emotionala. Cele mai importante sunt teama de singuratate si o stima de sine scazuta si le vom aborda, in detaliu, pe fiecare.
3
3. Miturile iubirii romantice
15 minute
Vom afla, impreuna, care sunt cele mai des intalnite mituri ale iubirii romantice, care ne imping spre dependenta emotionala (si le vom desfiinta :)))

Modulul 2: Tot ce trebuie sa stii despre relatii toxice

1
1. Relatii toxice versus relatii sanatoase.
25 minute
In aceasta lectie, vom afla principalele diferente intre o relatie sanatoasa si una mai putin benefica. Vei afla principalele caracteristici ale fiecarui tip de relatie si vei putea sa iti dai seama unde se incadreaza relatia ta actuala sau relatiile din trecut. De asemenea, atasat ai si suportul de curs pentru intregul modul nr. 2. Spor la treaba! :)
2
2. Tipuri de parteneri toxici
30 minute
Vom descoperi, impreuna, principalele tipologii de parteneri toxici si cum putem interactiona cu fiecare.

Modulul 3: Tot ce trebuie sa stii despre viata post-dependenta emotionala.

1
1. Etapele recuperarii.
20 minute
Cum arata, oare, viata post-dependenta emotionala? Cu urcusuri si coborasuri, insa nu uita ca, si daca ai avansat 5 pasi, apoi ai dat inapoi 3, in total tot ai avansat 2 pasi, ceea ce este incurajator! Gasesti, de asemenea, atasat, suportul de curs pentru intregul modul nr. 3.
2
2. Recomandari practice pentru depasirea dependentei emotionale.
20 minute
Trecem la treaba! Iti voi prezenta, pas cu pas, ce poti face pentru a trece mai usor peste aceasta etapa! Sper sa iti fie de folos si iti multumesc, din suflet, pentru ca mi-ai permis sa fiu alaturi de tine in aceasta calatorie!

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Iubeste fara dependenta!
Category:
Price:
199 Lei
error: Conținutul este restricționat