fbpx

ABC-ul gestionării stresului.

Cu toții ar trebui să știm că influenţele interne şi externe nefavorabile care generează stres reprezintă parte a cauzelor stresului şi sunt cunoscute sub numele de factori de stres.

Mai mult decât atât, în lumea complexă de azi în care oamenii se confruntă cu diverse cerințe şi obligații în continuă schimbare, de multe ori este greu să îți dai seama dacă sursa reală a stresului provine din viața profesională sau din cea personală. De aceea, îți recomand să privești mai atent printr-o lupă.

  Acea lupă este cursul de față care îți oferă o înțelegere mai bună a stresului, a factorilor care îl cauzează, dar prezintă și strategii de gestionare a stresului

Ce vei câștiga:

  • Afli care sunt indicatorii de stres și tot ce ține de această “piatră de moară”, aș spune invizibilă, pentru care pierdem timp, stare de bine și obiective.
  • Afli cum să eviți creșterea previzibilă a nivelului de stres, învăţând să identifici în mod conștient semnalele personale de avertizare și să te gândești de la început la posibilităţile de reducere a stresului.

Comportamentul în condiții de stres este dinamic și depinde de situație. El poate fi manifestat într-un mod productiv sau în unul neproductiv. Aceasta are legătură cu punctele forte și ambiţiile individuale, dar şi cu condițiile sociale. Oamenii urmăresc, în primul rând, să păstreze ceea ce este important pentru ei. Ei caută să evite pierderile. Evitarea pierderilor (temerilor) este considerată a fi o motivaţie mai puternică decât obținerea de profit. Stresul neproductiv apare atunci când lucrurile existente sunt amenințate, pierdute sau investite în mod greşit. Evaluarea amenințării se poate schimba de la o situaţie la alta, în funcţie de circumstanţele emoţionale și motivaționale existente precum nevoile, așteptările, convingerile sau obiceiurile persoanei. Află azi cum poți gestiona aceste situații! Înscrie-te la acest curs!

Cui se adresează acest curs:

ȚIE – dacă îți dorești o viață fără stres

1
Previzualizare

Introducere

1
Introducere gestionarea stresului.

1
Teorii ale stresului și evaluarea situației

1
Factorii de stres

1
Harta stresului

Strategii de gestionare a stresului

1
Strategii NEfavorabile de gestionarea a stresului

1
Strategii de gestionarea a stresului pe termen scurt

1
Strategii de gestionare a stresului pe termen lung

Fi primul care adaugă un review.

Autentifică-te pentru a lăsa un review
ABC-ul gestionării stresului.
Preț:
199 Lei 149 Lei
error: Conținutul este restricționat